Hoe zout uw programma voor gezond gewichtsverlies beïnvloedt

blog

 

Effectief programma voor gezond gewichtsverlies.

Terwijl we ons best blijven doen om een gezonde levensstijl te leiden en ons gewicht te verliezen of te behouden, concentreren we ons meestal op het eten van een gezond dieet, regelmatig sporten en het nemen van voedzame vitaminesupplementen. Dit zijn de drie belangrijkste factoren in een gezond afslankprogramma. Om gewicht te verliezen, geloven veel mensen dat zoutconsumptie dit kan belemmeren of zelfs kan veroorzaken dat ze aankomen. Dus wat zorgt ervoor dat we afvallen of aankomen?

Hoe om gewicht te verliezen.

Effectief en blijvend gezond gewichtsverlies ketoxplode gummies is simpelweg meer vet verbranden dan we consumeren. Dit is een belangrijke maar toch eenvoudige definitie omdat er andere dingen zijn die we doen om aan te komen of af te vallen die niet echt effectief zijn en/of niet blijvend zijn. Effectief en blijvend gewichtsverlies zal alleen plaatsvinden als u uw vet vermindert. Een natriumarm dieet helpt niet om vet te verminderen.

Zout en gezond gewichtsverlies.

Een dieet met veel zout of natrium zorgt ervoor dat u water vasthoudt. Dit vasthouden van water zorgt ervoor dat u watergewicht krijgt, maar dit is niet permanent. Omgekeerd, als u uw natriuminname verlaagt, kunt u tijdelijk afvallen. Dit is gewoon een tijdelijke vermindering van het watergewicht. Elk dieet, pil of rage die zich richt op het verminderen van uw inname van zout of natrium zal ervoor zorgen dat u op korte termijn watergewicht verliest. Dit lijkt goed en zorgt ervoor dat velen de pillen blijven kopen of het rage dieet blijven volgen, maar dit is niet blijvend.

Natriumarm dieet en uw gezondheid.

In werkelijkheid zijn diëten met een hoog natriumgehalte slecht voor je. Niet vanwege het tijdelijke watergewicht dat u zou kunnen krijgen, maar vanwege het effect op uw spijsvertering, bloeddruk, cardiovasculair systeem, immuunsysteem, enz. Over het algemeen is te veel natrium niet goed voor uw gezondheid. Over het algemeen zou u dagelijks minder dan 2400 mg natrium moeten consumeren. Feit is dat de gemiddelde Amerikaan meer dan 3500 mg per dag binnenkrijgt. Lees voor uw gezondheid de voedingsetiketten en beperk het natrium dat u eet of drinkt tot minder dan 2400 calorieën per dag. Je zou zelfs snel een paar kilo afvallen door de natriuminname te verminderen tot minder dan 1800 mg per dag. Je lichaam heeft slechts een dagelijkse dosis van 400 mg tot 800 mg nodig voor een optimale werking.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *